Başkan Mustafa Çöl’den bayram mesajı

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, Ramazan Bayramı münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Ramazan Bayramı’nın manevi atmosferinin insanları birbirine kaynaştırdığını, dargınlıkların, kırgınlıkların giderilerek, kardeşlik ve barış duygularının arttığını ifade eden Başkan Mustafa Çöl şunları kaydetti.

“Bir ay boyunca sabır ve şükür duygularıyla tuttuğumuz oruçlarımız, kıldığımız namazlarımız, yapmış olduğumuz ibadetlerimiz, rahmet pınarlarına açtığımız avuçlarımız ile yaşlıların, hastaların, yardıma muhtaç olanların unutulmadığı, yardım edildiği bir Ramazan Bayramına daha kavuşmanın sevincini yaşıyoruz.

Bayramlarımız gönül köprüsüdür, muhabbet bağıdır, yürek coşkusudur, kaynaşmaktır, buluşmaktır. Ramazan Bayramları ise Allah rızası için tutulan oruçların dünyadaki karşılığıdır, sevabıdır, mükâfatıdır. Dolayısıyla bizleri bu nimetlerle buluşturan Rabbimize ne kadar şükretsek azdır.

Ben bu vesileyle bütün vatandaşlarımızın ve tüm İslam âleminin Ramazan Bayramı’nı en kalbi duygularımla kutluyor, bayramın bütün insanlığa bolluk, bereket, barış ve huzur getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum.” Dedi.

Editör: Haber Merkezi