Başkan Mustafa Çöl’den 19 Mayıs mesajı

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Çöl mesajında; “19 Mayıs 1919 tarihi, bir milletin tarihin tozlu sayfalarına gömülmek üzereyken, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları tarafından Samsun’da başlattığı bağımsızlık mücadelesiyle tarihe altın harflerle yazıldığı bir gündür.

İstiklal mücadelemizin sembolü olan bu günün, istikbalimizin sembolü olan gençlerimize armağan edilmesi, Gençlik ve Spor Bayramı olarak ilan edilmesi son derece anlamlıdır. Ancak gençlerine güvenen, gençlerini en iyi şekilde yetiştiren nesiller gelecekte var olabilecektir. O günlerden bu günlere ülkemiz üzerinde oynanmak istenen oyunları bu millet, bu gençlik birlik ve beraberlik içinde kalarak bozmuştur. Milli ve manevi değerlere bağlı, vatanına, bayrağına, dinine, devletine ve milletine bağlı gençliğimiz olduğu müddetçe de oynanmak istenen oyunlar hep bozulacaktır.

İnanıyorum ki gençlerimiz, Türkiye’nin bugün ulaştığı seviyeleri çok daha ileriye taşıyacaklardır. Bu duygu ve düşüncelerle, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’mızı kutluyor, bütün gençlerimizi, bütün vatandaşlarımızı saygı ve sevgiyle selamlıyorum.” İfadelerine yer verdi.

Editör: Haber Merkezi