Başkan Mustafa Çöl’den 1 Mayıs İşçi Bayramı mesajı

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, “1 Mayıs İşçi Bayramı” münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Çöl mesajında; “Göreve geldiğimiz süreden bu güne kadar Belediye olarak çalışanlarımızın daha iyi yaşam koşullarına ulaşmaları için elimizden gelen çabayı gösteriyoruz. Ülkemizin en değerli sermayesi emektir. Bunun bilinciyle işçilerimizin iş güvenliğine ve sendikal faaliyetlerine her zaman destek vererek onların daha kaliteli yaşam koşullarına ulaşmaları için çalışmaya devam ediyoruz.

Bilindiği gibi memleketimizin kalkınmış ve üretken hale gelmesinde emekçilerin alın teri ve emeği bulunmaktadır. Emeği, alın terini ve helal kazancı yücelten, üretimde ve paylaşımda adaleti savunan bir anlayışın temsilcileri olarak, ülkemizin mutlu ve müreffeh geleceğine yürüyüşünde çalışanlarımızın emeklerinin tam karşılığını almalarına, hak ettikleri yaşam standardına kavuşmalarına büyük önem veriyoruz.

Alın terleriyle gece gündüz özveriyle çalışıp üreten işçi kardeşlerimizin “1 Mayıs Emek ve Dayanışma” gününü en içten dileklerimle tebrik ediyor, tüm çalışanlarımızın aileleriyle sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir yaşam sürmelerini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum.” İfadelerine yer verdi.

Editör: Haber Merkezi