Başkan Mustafa Çöl ziyaretlerine devam ediyor

Sandıklı Belediye Başkanımız Mustafa Çöl, göreve geldiği zamandan bugüne kadar rutin olarak devam ettirdiği vatandaş ve esnaf ziyaretlerine devam ediyor.

Başkan Mustafa Çöl vatandaşlarımız ile buluştuğu her ortamda karşılıklı olarak istişare etmeye, istek ve önerilerinin çözüm noktasında yardımcı olmaya devam ediyor. Esnaflarımızın işyerlerine giderek hayırlı işler dileklerinde bulunarak hal hatırlarını soran Başkan Mustafa Çöl, çağın gereksinimleri doğrultunda hayatımızın bir parçası olan sosyal medyadan gelen istekleri de dinleyerek anında cevaplıyor.

Başkan Mustafa Çöl konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Göreve geldiğimiz ilk günden beri sorunları, problemleri hep sahada yani vatandaşımızın yanında birebir görerek çözüm arama yollarına gittik. Makam odamızın kapısı hiç kapanmadı, bundan sonrada kapanmayacaktır. Esnafımız ve vatandaşlarımız tarafından hep ulaşılabilir bir Başkan olmak için çalışmalarımızı gerçekleştirdik. Sağolsun vatandaşlarımız da bizim bu gayretimizi hep takdir ettiler. Kendilerine samimi ve içten davranışları için teşekkür ediyorum.” İfadelerine yer verdi.

Editör: Haber Merkezi