Başkan Mustafa Çöl, SANİMDER’i Ziyaret Etti

Sandıklı İmam Hatipliler Derneği (SANİMDER) Bilgi Evinin bu haftaki konuğu Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl” oldu. SANİMDER Bilgi Evinde kahvaltı ve sohbet programına katılan Başkan Çöl, misafirperverliklerinden dolayı Sanimder Başkanı Ayyıldız ve Üyelerine teşekkür etti.

Her hafta oldugu gibi bu hafta da; Sandıklı Anadolu Erkek İmam Hatip Lisesi öğrencileri Meslek Dersleri Öğretmeni Metin ARSLAN Öncülügünde sabah namazında Şaloglu camisinde buluştular. İmam Hatip Lisesi ÖğrencileriKuran-i Kerim okudu, Sabah Namazında imam Hatiplik görevi ve müezzinlik yaptılar.

Sabah Namazdan sonra da Sanimder Bilgi Evinde kahvaltı ve sohbet programına katıldılar.

SANİMDE Başkanı Ramazan Ayyıldız; “Bu hafta Sanimder Bilgi Evi şeref konuğumuz Sandıklı Belediye Baskanı Sayın Mustafa ÇÖL, AKÜ Meslek Yüksek Okul Müdürü Abdullah TAYTAK, Sandıklı Ali Çetinkaya Ortaokulu Müdürü Sayın Erol İLERİ, Zekiye Ana Ortaokul Müdürü sayın Mehmet TETİK idi.

Ayrıca Sandıklı Esnaflarımızdan Hayırsever Sanpor Ticaret sahibi Mustafa TAŞKAPI ile Taşkapı Ticaret sahibi Sayın Mustafa TAŞKAPI bizleri onurlandirdilar.

Sandıklı Belediye Baskanı Sayın Mustafa ÇÖL başta olmak üzere, AKÜ Meslek Yüksek Okul Müdürü Sayın Abdullah TAYTAK, Ali Çetinkaya Ortaokulu Müdürü Sayın Erol İLERİ, Zekiye Ana Ortaokul Müdürü Sayın Mehmet TETİK Müdürümüze, Saygı deger misafirlerimiz ile ögrencilerimiz ve Katılan tüm dostlarımıza teşekkür ediyor saygilar sunuyoruz.

Allah (c.c) ikramda bulunanlardan, Sanimdere burs vb. destek olanlardan razı olsun” dedi.

Sabah namazı ve Sanimder Sabah kahvaltı programı Emekli imam Hatib  Sait CEYLAN’nın Kuran-ı Kerim okuması, Sanimder Bilgi Evimizin alınması, kalan borcunun ödenmesinde destek olan, ögrencilerimizin ilim irfan sahibi Ve iffet abidesi olarak yetismesi icin; Burs , Kurban vb destek olan hayırseverlerimizin vefat eden yakınları icin Emekli imam Hatib Sayın Mehmet Emin KAYA'NIN Dua yapması ile sona erdi.

Editör: Haber Merkezi