Başkan Mustafa Çöl Ramazan ziyaretlerine başladı

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, göreve geldiği günden beri düzenli olarak gerçekleştirdiği Ramazan ayı ziyaretlerine başladı.

Başkan Mustafa Çöl ziyaretleri sırasında gittiği resmi kurum ve kuruluşlardaki müdürlerimize hayırlı Ramazanlar dileklerinde bulunarak, çalışan personele hazırlatılan iftarlıkları hediye ettiler.

Sosyal mesafe kuralının uygulandığı ziyaretler kapsamında; İlçe Kaymakamlık, Özel İdare, Organize Sanayi, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Tapu Müdürlüğü, Nüfus Müdürlüğü, Milli Emlak, Vergi Dairesi, Mal Müdürlüğü, Adliye Binası, Cumhuriyet Başsavcılığı, Jandarma Komutanlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Sağlık Müdürlüğü, İlçe Sağlık 112 İstasyonu, Bölge Trafik Denetim İstasyonu, Müftülük, ve Bankaları ziyaret eden Başkan Mustafa Çöl kendilerine işlerinde kolaylıklar dilediler.

Başkan Mustafa Çöl’ün bu nazik ziyareti için duydukları memnuniyeti dile getiren ilgili daire amirleri, inşallah seneye daha güzel bir Ramazan ayında hep birlikte mahalle iftarlarında buluşarak bu günleri geride bırakmak istediklerini ifade ettiler.

Editör: Haber Merkezi