BAŞKAN MUSTAFA ÇÖL KAPLICA MASAL PARK'I İNCELEDİ

Sandıklı Hüdai Kaplıcalarında yenilikler bitmek bilmiyor. Belediye Başkanı Mustafa Çöl tarafından Cumartesi günü vatandaşlarımızın hizmetine açılacak olan Kaplıca Masal Park'ında bir dizi incelemelerde bulundu.
Çocuklarımızın mutlu ve güzel zamanlar geçirmesini sağlamak amacıyla kaplıcamızda yeni faaliyete girecek olan Masal Park, içerisinde çeşitli oyun grupları, masal ve çizgi film kahramanları ile zengin bir içeriğe sahip. Ayrıca vatandaşlarımızın oturup çocuklarını bekleyebilecekleri kamelya ve yeni kafeteryaları ile hemşerilerimize en iyi hizmeti vermek için dizayn edildiler.
Masal Park'ta bir dizi inceleme yapan Başkan Mustafa Çöl, burada çalışan işçi kardeşlerimize işlerinde kolaylıklar diledi ve yetkilerden bilgi aldı. 10/09/2016 Cumartesi günü saat 14:00'de açılışı Belediye Başkanımız Mustafa Çöl tarafından yapılacak olan "Masal Park" daha açılmamasına rağmen daha şimdiden çocuklarımızın uğrak yeri olmuş durumda. Çocuklarımız sabırsızlıkla bu parkın açılmasını bekliyorlar.
Konu ile ilgili görüşlerini aldığımız vatandaşlarımız; Senelerdir Kaplıcaya geldiklerini ama ilk defa bu kadar değişikliği bir arada gördüklerini, yapılan yatırımların Kaplıcaya artı olarak geri döneceğini ve Belediye Başkanı Mustafa Çöl'e hizmetlerinden dolayı teşekkür ettiklerini ifade ettiler.
 
 
Editör: Haber Merkezi