BAŞKAN MUSTAFA ÇÖL EV ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl Sandıklı da yaşayan değerli büyüklerimizi evlerinde ziyaret etmeye devam ediyor.

İlk olarak Necla teyzenin evine giden başkan Mustafa Çöl, Necla teyze ile sohbet ederek, kendisinin her hangi bir ihtiyacının olup olmadığını sordu. Necla teyze Başkan Mustafa Çöl'ün bu ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Ardından Emekli Astsubay Mustafa Pekbey amcayı evinde ziyaret eden Başkan Çöl, Sandıklı kültürü ve eski Sandıklıyı çok iyi bilen Mustafa amca ile hoş bir sohbetin akabinde, Emekli bürokratlardan Lütfi Öner ve Ayşe teyzemizi evinde ziyaret etti.

Ziyaretler ile ilgili bir açıklama yapan Başkan Çöl "Bu ziyaretlerimiz bizleri motive ediyor. Onların duasını almak tecrübelerinden faydalanmak eski Sandıklıyı dinlemek bizlere haz veriyor. Biz büyük bir aileyiz. Sandıklımızın geleneğinde küçüklere sevgi, büyüklere saygı var. Sevgi ve saygı bağlarımızı sürekli güçlü tutmalıyız ki birliğimiz ve beraberliğimiz sarsılmasın. Bunu da birbirimizi ziyaret ederek, arayarak, sorarak  birlikte paylaşarak mümkün kılabiliriz. Özellikle  yaşlılarımızı  sadece bayramlarda ve belli haftalarda ziyaret ederek değil, her zaman hal ve hatırlarını sormalı ilgimizi, sevgimizi göstermeliyiz."diyerek görüşlerini belirttiler.
 
 
Editör: Haber Merkezi