Başkan Mustafa Çöl'e ziyaretler devam ediyor

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl'e ziyaretler aralıksız devam ediyor. Son olarak Adalet Akademisi Başkanlığı yapan Danıştay üyesi hemşerimiz Yılmaz Akçil ve 23. Dönem Afyonkarahisar Milletvekilimiz Zekeriya Aslan Başkan Mustafa Çöl'ü ziyaret ederek işlerinde kolaylıklar dilediler.

Başkan Mustafa Çöl'ün Sandıklı ilçemize kazandırdığı hizmetlerin Ankara'da ki olumlu yankılarının görüşüldüğü ziyaretlerde, gündemdeki konular, yapılacak hizmetler, ekonomik ve politik konular hakkında karşılıklı fikir alış verişinde bulunuldu.

Başkan Mustafa Çöl yapmış olduğu açıklamada; "Sandıklı ilçemizin yetiştirmiş olduğu güzide insanlardan olan Sayın Yılmaz Akçil ve Sayın Zekeriya Aslan beye bu nazik ziyaretleri sebebiyle teşekkür ediyorum. Desteklerini her zaman hissediyoruz. Sandıklı dışında görev yapsalar bile ortak paydamız Sandıklı olunca mekanın yada zamanın bir önemi olmuyor. Ben bir kez daha yapmış oldukları iadeyi ziyaretleri için kendilerine ayrı ayrı teşekkür ediyor, görevlerinde başarılar diliyorum." dedi.

Editör: Haber Merkezi