BAŞKAN MUSTAFA ÇÖL'E DESTEK ZİYARETLERİ ÇIĞ GİBİ

Sandıklı Belediye Başkanımız Sayın Mustafa ÇÖL' e yapılan çirkin saldırı sonrası vatandaşlarımız Başkan Mustafa ÇÖL' ü makamında ziyaret ederek kendilerine verdikleri desteği gösterdiler.
Başkan Mustafa ÇÖL' ün makam odasında gerçekleşen ziyaretlerde Sandıklının her kesiminden hemşerilerimiz Başkan ÇÖL' e verdikleri desteği tekrarlarken, her zaman yanlarında oldukları beyan ettiler. Başkan Mustafa ÇÖL' ün Sandıklı İlçesinin Şehrül- Emin'i olduğunu bu sebepten dolayı kendisine yapılan saldırının aslında bütün bir ilçeye yapıldığını, bu ve bunun gibi olaylara bir daha asla imkan ve fırsat vermeyeceklerini Başkan Mustafa ÇÖL' e dile getirdiler.

BAŞKAN MUSTAFA ÇÖL "İLGİNİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM"

Başkan Mustafa ÇÖL, ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getirerek; "Tüm gayretimizi yaşanabilir müreffeh bir Sandıklı’yı hemşerilerimiz ile birlikte  inşa etmek için harcayacağız. Bu uğurda yolumuza çıkan  hiçbir engele, engel çıkaran zorba ve derebeylerine prim vermeyeceğiz. Halkımızın emanetine sonuna kadar sahip çıkacağız. Şer odaklarına, çıkar ilişkisi kuranlara, halka hizmet yeri olan belediyenin malına el uzatanlara fırsat vermeyeceğiz. Şirin görünmeyeceğiz, memleketimizin daha da gelişmesi için mücadeleye devam edeceğiz. Şahsıma göstermiş olduğunuz yakın ilgi, alaka ve desteklerden dolayı çok teşekkür ediyorum." dedi.


 
Editör: Haber Merkezi