BAŞKAN MUSTAFA ÇÖL'DEN KANDİL SİMİDİ İKRAMI

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl mübarek Mevlid Kandili münasebetiyle hemşerilerimize kandil simidi ikram etti.
Peygamber efendimizin doğum gününü kutladığımız Mevlid Kandilinde Sandıklı Belediyesi tarafından Ulu Camii, Şaloğlu Camii, Eski Sanayi Camii, Kadıoğlu Camii ve Şirinevler Camilerinde kandil simidi dağıtıldı.
Başkan Çöl Ulu Camiide düzenlenen kandil programına katılarak, programın akabinde hemşerilerimize kandil simidi ikram ettiler. Burada vatandaşların kandillerini kutlayan Başkan Çöl, "Ülkemizin içinde bulunduğu ortamda manevi bağların en doruk noktasına çıktığı bu kandil gününde birlik ve beraberliğimizi kimsenin bozamayacağını bir kere daha tüm dünyaya göstermiş olduk. Bu kandil gününde 5 faklı camimizde vatandaşlarımıza kandil simidi ikram ederek geçen senelerde yapmış  olduğumuz bu uygulamayı kalıcı hale getirdiğimizi düşünüyorum. Nice kandillere hep beraber birlik ve dayanışma içerisinde girmeyi Allahu Teala bizlere nasip etsin." ifadelerine yer verdi.
Camilerden çıkan vatandaşlarımız dağıtılan kandil simitlerine yoğun ilgi gösterdiler. Başkan Mustafa Çöl'e dağıtılan bu simitler için teşekkür eden vatandaşlarımız. "Önemli olan böyle güzel ve müstesna günlerde hatırlanmak ve unutulmamak, ikram edilen şeylerin maddi değil manevi boyutu akıllarda kalıyor. Bu ikramlardan dolayı başta Belediye Başkanımız Mustafa Çöl ve Belediye personellerine teşekkür ederiz." diyerek görüş belittiler.
 
Editör: Haber Merkezi