BAŞKAN MUSTAFA ÇÖL'DEN HASTANE ZİYARETİ

Sandıklı Belediye Başkanımız Mustafa Çöl, rutin olarak gerçekleştirdiği hastane ziyaretlerine bir yenisini daha ekledi.
Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl ilk olarak Sandıklı Devlet Hastanesi Başhekimi Mesut Şan ve Sandıklı Devlet Hastanesi Müdürü Ahmet Aydın Orhan’ı makamlarında ziyaret ederek hastane ile ilgili fikir alış verişinde bulundular.
Daha sonra Devlet Hastanesinde bulunan bütün katları ve odaları tek tek ziyaret eden Başkan Çöl burada yatan hasta vatandaşlarımız ile sohbet etti. Vatandaşlarımızın son durumları ile ilgili hastane yönetiminden bilgi alan Başkan Çöl, geçmiş olsun dileklerinde bulunarak getirmiş olduğu hediyeleri takdim etti.
Başkan Mustafa Çöl Hastanede tedavi gören çocuklarımızı da unutmadı, getirmiş olduğu oyuncaklarla kendilerini sevindirdi. Ömer Halis Demir isimli bebeğe özel ilgi gösteren Başkan Çöl, ailesine bu anlamlı ismi verdikleri için teşekkür ederek, vatanına, bayrağına ve dinine bağlı bir ömür sürmesini temenni etti.  Konu hakkında görüşlerini aldığımız vatandaşlarımız, başkanımızın  yapmış olduğu bu ziyaretten ziyadesi ile memnun olduklarını, bizlere bu zor günümüzde yanımızda olarak verdikleri desteklerden dolayı çok teşekkür ettiklerini belirttiler.
Başkan Mustafa Çöl ziyaretin sonunda, ilerleyen günlerde tekrar Sandıklı Devlet Hastanemize geleceğinin sözünü vererek hastaneden ayrıldılar.
 
Editör: Haber Merkezi