BAŞKAN MUSTAFA ÇÖL'DEN GAZİLER GÜNÜ MESAJI

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa ÇÖL 19 Eylül Gaziler Günü münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Başkan ÇÖL; “Devletimizin, ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğünü korumak yolunda, gerektiğinde yine şehitler ve gaziler vermekten asla kaçınmayacak olan bu millet, şehitlerimizin aziz hatıralarını daima yaşatırken, gazilerimizi toplumsal hayatta her zaman baş tacı ederek, layık oldukları saygı ve sevgiyi eksiksiz olarak yerine getirmekte ve bu görevini yaşamı boyunca sürdürecektir.

Milletimiz, var olduğu günden bu yana, ülkesine, milli ve manevi değerlerine, birlik ve beraberliğine yönelen tehditlere karşı canı pahasına mücadele etmiştir. Ülkemizin ve milletimizin, bugün, bağımsız bir şekilde tarih sahnesinde yer alması, aziz şehitlerimizin ve gazilerimizin eseridir. Bugün, üzerinde özgürce yaşadığımız bu kutsal topraklar, maddi bedeller ödenerek değil, şehitlerimizin ve gazilerimizin kahramanca mücadeleleri sayesinde vatanlaşmıştır.

Yurt sevgisiyle, kahramanlığın ve fedakarlığın sembolleri olan, kendileriyle gurur ve onur duyduğumuz şehitlerimizle gazilerimize sahip çıkmak görevimizdir. Bu duygu ve düşüncelerle 19 Eylül Gaziler Günü’nü tebrik ediyor, yüce rabbimizden şehitlerimize rahmet gazilerimize ise hayırlı, uzun ve sağlıklı bir ömür vermesini niyaz ediyorum.”dedi.

 

Editör: Haber Merkezi