Başkan Mustafa Çöl'den Afyon Tanıtımına Büyük Katkı

Sandıklı Belediyesi olarak Başkan Mustafa Çöl’ün direktifleri doğrultusunda, #AfyonuKeşfethastagı ile yapılan çalışmaya destek verilerek, “Twitter” platformunda Türkiye gündeminde 1. Sıraya çıkartılmasında büyük katkı sağlanmıştır.

Sosyal medya platformlarını en iyi kullanan Belediye Başkanları arasında ön sıralarda gösterilen Başkan Mustafa Çöl, bilindiği gibi twitter adresi ilk resmi onay olan (Mavi tik) Belediye Başkanıydı.

Dün akşam saat 18:30’da yapılan #AfyonuKeşfethastagı’nı Sandıklı Belediyesi ve Mustafa Çöl twitter adreslerinin öncülüğünde Türkiye Gündemine taşıyan Sandıklı ilçemiz, bu konuda gücünü göstererek Sosyal Medya konusunda gündem belirleyen belediyelerden birisi olduğunu tüm Türkiye’ye göstermiş oldu.

Bu konu hakkında görüşlerini aldığımız Başkan Mustafa Çöl; “Afyonkarahisar Valiliğimiz, Afyonkarahisar Belediyemizle birlikte Afyonkarahisarımızın tanıtımını twitterda yaparak farkındalık oluşturmak için saat 18:30’da yaptığımız çalışma büyük ses getirdi.

Bizlere bu konuda desteklerini asla esirgemeyen, gerek ilçemizden gerekse Türkiye’nin her köşesinden bizlere omuz veren bütün takipçilerimize, partimize, siyasetçilerimize, sivil toplu kuruluşlarımıza kısacası bizim seven herkese gösterdikleri çabadan dolayı teşekkürü bir borç biliyorum. Sizlerin desteği ve emeği ile bundan sonra daha büyük işler başaracağımıza olan güvenim tamdır. Hepinize saygı ve selamlarımı gönderiyorum.” Dedi.

Editör: Haber Merkezi