Başkan Mustafa Çöl Ankara’da Ziyaretlerde Bulundu

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, Ankara’da bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Başkan Çöl ziyaretler kapsamında; 24. Dönem Ankara Milletvekili 61. Hükümette Başbakan Yardımcılığı, Dışişleri Komisyon Üyeliği, Güvenlik ve İstihbarat Komisyon Başkanlığı ile Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyon Başkanlığı görevlerinde bulunan Emrullah İşler’i, 27. Dönem Burdur Milletvekili ayrıca Milli Savunma Komisyon Üyesi Yasin Uğur’u, Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz’u, Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven’i, Afyonkarahisar Milletvekilimiz Çevre ve Orman Bakanlığı görevinde bulunan Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nu, 25. 26. Dönem Trabzon Milletvekili, 61. ve 62. Hükümet Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcılığı görevlerinde bulunan Muhammet Balta’yı ziyaret etti.

Ziyaretlerde Sandıklı ilçemiz için hayata geçireceğimiz projeler hakkında istişarelerde bulunan Başkan Mustafa Çöl, kendileriyle bahsi geçen konular hakkında derinlemesine sohbetlerde bulundu.

Başkan Çöl yapmış olduğu açıklamada; “Ankara'da yine yoğun bir çalışma trafiğimiz oldu. Bu bağlamda Sandıklımız için devam eden ve yeni planladığımız projelerimiz için durmadan çalışmaya devam ediyoruz. Bakan ve milletvekillerimizi ziyaret edip çalışmalarımızı istişare ettik. Ankara'da Sandıklımızın yeri bir başka güzel çok şükür bunu bir kere daha anladığımız için çok memnunum. Kadim şehir Kahramankazan Belediye Başkanımızıda unutmadık kendilerini ziyaret edip, Jeotermal ile ilgili bilgi paylaşımda bulunduk. Hepsine göstermiş oldukları yakın ilgi ve alakadan dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” İfadelerine yer verdi.

Editör: Haber Merkezi