Başkan Mustafa Çöl “AK Parti 19 Yaşında”

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, 14 Ağustos 2001 yılında kurulan Adalet ve Kalkınma Partisi’nin (AK Parti) kuruluş yıldönümü münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Mustafa Çöl mesajında; “14 Ağustos 2001 yılında “Artık hiç bir şey eskisi gibi olmayacak” diyerek milletimizin büyük teveccühünü alarak kurulan partimiz, 19 yıldır vatandaşlarımıza hizmetkâr olmayı sürdürmektedir.

Vatanımızın, milletimizin ve bütün coğrafyanın umudu olan partimiz, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN liderliğinde güçlü kadroları ile girdiği her seçimden başarıyla çıkarak, ülkemizi bütün dünya devletlerinin gıpta ile baktığı bir duruma getirmiştir.

Bizleri bu günlere getiren sabır, inanç, azmin ve milletimizin bizlere verdiği sorumluluktur. Partimizin 19. Yaşının temasını oluşturan “Milletimizle Beraber İnandığımız Yolda AK Parti 19 Yaşında” söylemini ilerleyen zaman dilimlerinde artırarak sürdürmek tek hedefimizdir.

Ben bu vesileyle milletin bağrından çıkan AK Parti sevdamızın kuruluşunun 19.yıl dönümünü en içten ve kalbi duygularımızla kutluyor, başta Genel Başkanımız ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, bugüne kadar görev yapmış tüm dava arkadaşlarımıza ve hemşerilerime sevgi saygı ve sonsuz teşekkürler ediyor, ebediyete intikal etmiş dava arkadaşlarımıza Allah’tan rahmet niyaz ediyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi