Başkan Mustafa Çöl 14 Mart Tıp Bayramını kutladı

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, 14 Mart Tıp Bayramı münasebetiyle Sandıklımızdaki sağlık çalışanlarının tıp bayramlarını kutlayarak kendilerine hediyeler takdim ettiler.

Sandıklı Devlet Hastanesi, Sandeva Tıp Merkezi, Diyaliz Merkezi, 112 Acil Servisleri, Sağlık Ocakları, İlçe Sağlık Müdürlüğü, Sağlıklı Yaşam Merkezine ziyaretler düzenleyen Başkan Mustafa Çöl; “Mesai kavramı gözetmeksizin işlerini canla başla yapan, fedakâr Sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramını tüm dileklerimizle kutluyoruz. Bu güzel günde yanlarında olmak, bu güzel günü hep birlikte kutlamak, unutulmadıklarını bilmeleri için kendileriyle böyle bir organizasyon düzenledik.

Sağ olsunlar Müdürlerimizden, daire amirlerimize, doktorlarımız dan stajer öğrencilerimize kadar bütün sağlık çalışanlarımıza göstermiş oldukları misafirperverlikten dolayı teşekkür ediyor, tüm sağlık personellerimize işlerinde kolaylıklar diliyor, daha nice güzel sağlıklı günlerde buluşmayı yüce mevladan niyaz ediyorum.” İfadelerine yer verdi.

Editör: Haber Merkezi