BAŞKAN ELİBOL MUHTARLARLA BULUŞTU
Belediye Başkanı İsmail Elibol, ilçemizde ki mahalle muhtarlarına yemek verdi.
Hüdai Kaplıcası Gürses Termal Otel’de muhtarlarla buluşan Başkan Elibol, yemek sonrasında toplantı salonunda mahallelerin sorunlarını dinleyerek yaptığı çalışmalar ve yapılacak işler konusunda muhtarlara bilgi verdi. Belediye birim amirlerinin de yer aldığı toplantıda muhtarlar isteklerini Başkan Elibol’a iletti. Birim amirleri muhtarların isteklerini tek tek not aldı.
Gayet sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen toplantıda Elibol; “Burası aile meclisi sayılır. Herkes mahallesinin sorunlarını açıkça söyleyebilir. Sizlerin fikirlerine saygımız var. Öncelikle ilçemizde yapımı devam eden Yüksek Okul inşaatı ve doğal gaz hattı için birlik olup girişimlerde bulunmak için Ankara’ya gitmeniz bizleri çok mutlu etti. Sandıklı menfaatleri için bu ür ortaklaşa çalışmaların devamını diliyorum. Belediye olarak bir çok başarılı çalışmanın altına imza attık. Tepekent’e ve Sıra Söğütler’e bir şey yapamadım. Bildiğiniz gibi Sanjet’e çok önemli yatırımlar yaptık. İlçemizde ki konutların %80’ni ısıtıyoruz. Sıcak su veremediğimiz yerlerde ısı merkezi yaparak bu oranı arttırmayı hedefliyoruz.Sizlerden ricam ısınma döneminde Sanjet ısınmasında motor kullanan abonelerle birlikte mücadele edelim. Sanjet çalışmalarından dolayı ilçemiz yolları bozuk. Bu yıl Belediye olarak yol çalışmalarına ağırlık vereceğiz. Özellikle vatandaşlarımızın daha iyi hizmet alabilmesi için yeni oluşturduğumuz mahallelerin muhtarlarına büyük görev düşüyor. Yeni mahallelerde yaşayan vatandaşlarımızın sorunlarını bizlere biran önce iletin. Belediye olarak sizlerle birlikte ortaklaşa hareket etmeye ve vatandaşlarımızın sorunlarını çözmeye hazırız. ”dedi.
Muhtarlar ise mahallelerinin sorunlarını tek tek Başkan Elibol’a iletti. Belediye Başkanı İsmail Elibol, Belediye birim müdürlerine muhtarların isteklerini eksiksiz yerine getirmeleri talimatını verdi.
Editör: Haber Merkezi