Başkan Çöl’e “Hayırlı Olsun” ziyaretleri devam ediyor

Göreve geldiği süre boyunca Sandıklı Belediye Başkanlığı makam odasının kapanmayan kapısı, her gün yeni ziyaretçilere, vatandaşlara, sivil toplum kuruluşlarına, personellerimize kısacası Başkan Mustafa Çöl ile görüşmek isteyen herkese tanıklık etmeye devam ediyor.

Hayırlı olsun ziyaretleri kapsamında gerek vatandaşlarımız gerekse personellerimizin Başkan Mustafa Çöl'e desteklerini göstermeye devam ediyorlar. Bu destekler kapsamında Sandıklı Hüdai Kaplıcaları İşletme Müdürlüğü bünyesinde çalışan bayan personellerden oluşan bir heyet Başkan Mustafa Çöl'ü ziyaret ederek kendilerine desteklerini bildirdiler. Başkan Mustafa Çöl yaptığı açıklamada; "Kaplıcalarımızın fedakar çalışan bayan personellerime hayırlı olsun ziyaretleri için teşekkür ediyorum." ifadelerine yer vererek nazik ziyaretleri için teşekkür etti.

Sandıklı ilçemizi amatör futbol branşında başarı ile temsil eden Kumalar Spor'da Başkan Mustafa Çöl'ü ziyaret ederek vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür ettiler. Sporun ve Sporcunun dostu olan ve bölgemizde adını spora verdiği destekler ile bir kat daha duyuran Başkan Mustafa Çöl ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; "Sandıklımızın efsane fedakar takımı Kumalar Spora hayırlı olsun ziyaretleri için teşekkür ediyorum." ifadelerine yer verdi.

Sabahın erken saatlerinden mesai sonuna kadar vatandaşlarımızın ziyaretçi akınına uğrattığı makam odasında hemşerilerimiz; Başkan Mustafa Çöl'ün arkasında olduklarını, yapılan hizmetleri görmezden gelmeyeceklerini, yapılan proje ve hizmetler ile bölgenin parmakla gösterilen ilçelerinin başında geldiklerini, Sandıklı için gece-gündüz çalışan Başkan Çöl'e ve ekibine teşekkür ettiklerinin altını çizdiler.

Editör: Haber Merkezi