Başkan Çöl’den vatandaşlarımıza bayram hediyesi

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, Belediye Başkan Yardımcımız Mehmet Öztopbaş, ilgili müdürlerimiz, Sandıklı Ofis kavşağında Ramazan Bayramı tatilinde memleketlerine dönen vatandaşlarımıza, Teknolojik seralarımızda üretilen domates ve çiçek hediye ettiler.

Kavşaktaki ışıkların olduğu alana SANJET tarafından açılan sergide vatandaşlarımızın beğenisine sunulan ürünler için teşekkürleri kabul eden Başkan Mustafa Çöl, kendi elleriyle araçlara bayram hediyelerini ulaştırdı.

Bayram dönüşü memleketlerine giderken Sandıklı Belediyesi tarafından yapılan bu jest karşısında duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlarımız, başta Sandıklı Belediye Başkanı olmak üzere bütün görevli arkadaşlara teşekkür ettiklerinin altını çizdiler. Burada dağıtılan broşürlere de yoğun ilgi gösteren vatandaşlarımız Kaplıca ve Akdağ konusunda yetkililerden bilgiler aldılar.

Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Başkan Mustafa Çöl; “Kaymakamımız, Belediye Başkan Yardımcımız, müdürlerimiz ve personellerimiz ile tatil dönüşü ilçemizden geçen kıymetli misafirlerimize Belediye seramızın harika çiçeklerinden, Teknolojik Sera işletmelerimizin mis kokulu domateslerinden ve ilçemizin tanıtım broşürlerinden dağıttık. Hayırlı Yolculuklar diledik. Muhteşem ve kadim ilçemizi tanıtıma DEVAM.” İfadelerine yer verdi.

Editör: Haber Merkezi