BAŞKAN ÇÖL’DEN KAYMAKAM ARICAN’A VEDA YEMEĞİ

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl Gaziantep Vali yardımcılığına atanan Kaymakam Faik Arıcan ve Sandıklı İlçe protokolüne Cumhuriyet Parkında bir veda yemeği verdi.
Veda yemeğine Sandıklı İlçesi protokol üyelerinin yanı sıra Sandıklı Belediyesi ve Kaymakamlık personelleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve yerel basınımızın çalışanları katıldılar.
Veda yemeği akabinde bir konuşma yapan Başkan Mustafa Çöl; “Sandıklı İlçemizde 3 yıldır beraber görev yaptığımız Faik Arıcan’a ilçemize yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Yeni görev yeri olan Gaziantep Vali yardımcılığı görevinde başarılar diliyoruz. Umarım her şey gönlünce olur.” İfadelerine yer verdi. Konuşmalarının ardından Başkan Mustafa Çöl, günün anlam ve önemine istinaden Faik Arıcan’a bir teşekkür plaketi takdim ettiler. Teşekkür plaketinin ardından Sandıklı Kaymakamlık personeli tarafından Faik Arıcan’a bir hediye takdim edildi.
Programın sonunda bir konuşma gerçekleştiren Faik Arıcan, Sandıklı ilçemizde görev yapmaktan büyük bir onur duyduğunu, Gaziantep Vali yardımcılığı görevinde yine büyük bir sorumluluk altına gireceğini, bu nazik yemek sebebi ile başta Başkan Mustafa Çöl olmak üzere, mesai arkadaşları ve görev yaptığı tüm herkese teşekkür ettiğini belirtti.
 
 
 
Editör: Haber Merkezi