Başkan Çöl’den Engelliler Günü Mesajı

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, “3 Aralık Dünya Engelliler Günü” münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Çöl mesajında; “Görevde olduğumuz süre zarfınca engelli kardeşlerimizin doğru şartlar altında desteklenmeleri halinde neler başarabildiklerini yakından görmüş olduk. Bu sebepten dolayı 3 Aralık Dünya Engelliler Gününün farkındalık yaratmak ve bu konuya dikkat çekilmesi açısından önemli bir gün olduğunu düşünüyorum.

Sandıklı Belediyesi olarak engelli vatandaşlarımızın hayat kalitelerini yükseltmek için güzel adımlar atıyoruz. Yaklaşık beş yıldır engelli vatandaşlarımızın evlerini her ay düzenli olarak temizliyor, sıcak yemek ihtiyaçlarını karşılıyor, kendilerine araçlar temin ederek, her 3 Aralıkta günümüzü birlikte geçiriyoruz. Sadece senenin bir günü değil yapmış ve yapacak olduğumuz hizmetlerimizle engelli vatandaşlarımızın yanında olmaya onları topluma faydalı bireyler haline getirmek için bundan sonra da kendilerini desteklemeye devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle engelli vatandaşlarımıza karşı duyarlılığın artmasını temenni ediyor, tüm engelli vatandaşlarımızı ve fedakâr ailelerini, sevgi ve kardeşlik duygularıyla kucaklıyorum.” İfadelerine yer verdi.

Editör: Haber Merkezi