Başkan Çöl’den Camiler Ve Din Görevlileri Haftası Mesajı

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl 1-7 Ekim tarihleri arasında kutlanan “Camiler ve Din Görevlileri Haftası” dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Çöl mesajında; “Diyanet işleri başkanlığı tarafından 1986 yılında Ekim ayının ilk haftası “Camiler Haftası” olarak kabul edilmiş, Camilerdeki din görevlilerimizde camilerimizin ayrılmaz bir parçası oldukları için, 2003 yılından itibaren “Camiler ve Din Görevlileri Haftası” adı ile kutlanmaktadır.

Camilerimiz ibadet ettiğimiz, huzura kavuştuğumuz, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını en üst seviyede yaşadığımız kutsal alanlarımızdır. Bunun yanı sıra din görevlilerimiz ise dini bilgileri halkımıza doğru bir şekilde anlatarak gelecek nesillere aktarılmasında kilit bir rol oynamaktadırlar.

Ben bu vesileyle “Camiler ve Din Görevlileri Haftasını” en içten dileklerimle kutluyor, cami yapan, yaptıran, yapımında emeği geçen bütün hayır sahiplerimize şükranlarımızı sunuyor, din görevlilerimize çalışmalarında başarılar diliyorum.” İfadelerine yer verdi.

Editör: Haber Merkezi