Başkan Çöl’den Cami ve Din Görevlileri Haftası Mesajı

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, 1-7 Ekim tarihleri arasında kutlanan “Cami ve Din Görevlileri Haftası” münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Çöl mesajında; “Camilerimiz, insanların ortak bir yerde buluştuğu, kardeşlik duyguların, hoşgörü anlayışının, birbirimize olan sevginin güçlendiği kutsal yerlerdir.

Toplum olarak birbirimize sıkıca bağlanmanın, kenetlenmenin en önemli kaynağı olan camilerimizde hizmet veren din görevlilerimiz toplum hayatında büyük bir önem arz etmektedir.

Mihrapları imamsız, minberleri hatipsiz, minareleri ezansız bırakmayan din görevlilerimiz; sadece ezan okumak ve namaz kıldırmakla yetinmeyip toplumda din ve sosyal hizmet gönüllüleri olarak çalışarak, çevresindeki insanların derdiyle dertlenip, toplumu doğru yola yönlendirerek, milletimize imanlı bir nesil yetiştirmek için de elinden gelen gayretleri göstermektedir.

Bu duygu ve düşüncelerle Camiler ve Din Görevliler Haftasının milletimize hayırlı olmasını temenni ediyor, tüm cami ve din görevlilerimizin haftasını kutlayarak sağlık ve mutluluklar diliyorum.”

Editör: Haber Merkezi