BAŞKAN ÇÖL’DEN ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.
Başkan Mustafa Çöl mesajında; “Vatanına, milletine ve devletine bağlı Türk Basını, 15 Temmuz’daki kalleş darbe girişimindeki kararlı duruşu ve sorumlu haber anlayışıyla kamuoyuna en doğru bilgileri aktararak tarihte olduğu gibi devletinin, milletinin ve bayrağının yanında yer almış ve görevini layıkıyla yerine getirmiştir.
Ülkemizin refahı, Cumhuriyetimizin ilelebet yaşaması ve milli iradeye sahip çıkmak adına basın mensuplarımızın verdikleri doğru haberler sonucu asil vatandaşlarımız meydanlarda toplanarak tek yumruk olmuşlar ve kalleş saldırı böylelikle püskürtülmüştür.
Vatanı, bayrağı, milleti ve inançları için mücadele veren basın mensuplarımız da hain darbeciler tarafından şehit edilmiş, birçok kardeşimiz ise gerçekleştirilen saldırılarda yaralanmıştır. Tüm zor şartlara rağmen büyük bir vicdani sorumluluk ile görevini layıkıyla yerine getiren basın mensuplarımız ecdadı gibi kahramanlık nişanesini taşımaktadır.
Bu duygu ve düşüncelerle zor şartlarda ve büyük bir özveriyle görevlerini en iyi şekilde yapmak için çalışan tüm basın çalışanlarını tebrik ediyorum. Sorumlu gazeteciliğin tüm şartlarını yerine getiren ve bu kutsal mesleği layıkıyla yapan başta Sandıklı ve Afyonkarahisar basınımızın her bir ferdi ile tüm basın çalışanlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum.” İfadelerine yer verdi.
 
 
 
Editör: Haber Merkezi