Başkan Çöl’den 23 Nisan Kutlama Mesajı

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Mustafa Çöl mesajında; "Milli irademizin temsil makamı olan Türkiye Büyük Millet Meclisi 23 Nisan 1920 yılında açılmış, böylelikle ulusal egemenliğin kayıtsız şartsız milletin olduğu tüm dünyaya duyurulmuştur. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, bu anlamlı günü ise çocuklara armağan etmiştir.

Çocuklarımıza daha güzel ve daha yaşanabilir dünya bırakmak ortak sorumluluğumuzdur. Çünkü yavrularımız insanlığın ortak umudu, geleceğimizin en önemli hazinesidir.

Buradan sevgili çocuklarımıza da seslenmek istiyorum. Sizlere düşen görev, çalışkan, dürüst, okuyan, okuduğunu sorgulayan, birey olmaktır. Sizler, bizlerden alacağınız değerleri yukarıya en yukarıya taşıyacaksınız.

Bu duygu ve düşüncelerle, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, İstiklal Savaşımızın bütün kahramanlarını, bu vatan için canını feda eden bütün şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyorum.

  1. anlam katan geleceğimizin güvencesi çocuklarımızın ve bütün halkımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını en içten dileklerimle kutlarım." ifadelerine yer verdi.

Editör: Haber Merkezi