Başkan Çöl’den 12 Mart İstiklal Marşı’nın kabülü mesajı

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, 12 Mart İstiklal Marşının Kabulünün 98. Yıldönümü münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Mustafa Çöl mesajında; “İstiklal Marşı aziz Türk milletinin büyük bir azim ve fedakârlıkla vermiş olduğu gerçek bir kahramanlık öyküsüdür. İstiklal Marşımız; milletimizin bağımsızlık yolculuğunu, gönül yüceliğini, manevi değerlerini, milli kimliğini, vatan sevgisini en müstesna biçimde anlatan eşsiz bir eserdir.

Bizimde duamız Bayrak şairimiz ile aynıdır. “Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı yazılacak günleri göstermesin.” Bu duygu ve düşüncelerle TBMM tarafından kabul edilişinin 98. yıldönümünde İstiklal Marşımız gibi bir destanı yazdırarak bizlere istiklalimizi ve istikbalimizi sağlayan başta cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve onun kahraman silah arkadaşları olmak üzere, bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi, aramızdan ayrılan gazilerimizi ve vatan şairi Mehmet Akif Ersoy’u sonsuz minnet, şükran ve rahmetle anıyoruz.” İfadelerine yer verdi.

Editör: Haber Merkezi