Başkan Çöl Taşımacılık ve Minibüs Esnafımız ile buluştu

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, Sandıklı Taşımacılık ve Minibüs esnafımız ile Kırkbınar Otel’e ait restaurant kısmında düzenlenen organizasyonda bir araya geldi.

Sıcak ve samimi bir havada gerçekleşen toplantı, karşılıklı olarak fikirlerin istişare edilmesi ve yapılacak olan hizmetlerden vatandaşlarımızın daha güzel faydalanması konuları görüşüldü.

Toplantının sonunda Taşımacılık ve Minibüs esnafımız Başkan Mustafa Çöl’e her konuda destek vereceklerini, Sandıklı ilçemize yapılan çalışmalardan dolayı memnuniyet duyduklarını, kendi üstlerine düşeni yapacaklarının altını çizdiler.

Başkan Mustafa Çöl yaptığı açıklamada; “İlçe Başkanımız ve İl Genel Meclisi adayımız ile Sandıklı Taşımacılık ve Minibüscü esnaflarımız ile bir araya geldik. Sandıklımıza daha iyi nasıl hizmet edebiliriz konusunda istişarelerde bulunduk. Ben kendilerine vermiş oldukları desteklerden ve ortak bir noktada buluşmaktan dolayı duyduğum memnuniyeti bildirdim. Ben bu vesileyle işlerinde kolaylıklar diliyor, teşekkür ediyorum. Her şey Sandıklı için.” Dedi.

Editör: Haber Merkezi