BAŞKAN ÇÖL: “SÖZ VERDİĞİMİZ GİBİ..”

Fatih Mahallesine yapılacak olan arsası Sandıklı Belediyesi tarafından tahsis edilen, İl Özel İdare tarafından yapılacak okulumuzun zemin etüt çalışmaları başladı.

Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Mustafa ÇÖL; "Fatih Mahallesine okul sözümüz vardı bunu gerçekleştirdiğimiz için İl Genel Meclis üyelerimize ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Fatih Mahallemize okul çok gerekliydi, kış aylarında çocuklarımız okullarına ulaşmak için uzun bir mesafe kat etmeleri gerekiyordu. Gelecek Eğitim ve Öğretim sezonuna hazır hale getirilecek olan bu okulumuz Fatih Mahallemize ve Sandıklımıza hayırlı olsun. Bizler verdiğimiz her sözün arkasındayız ve bu sözleri gerçekleştirmek için elimizden ne gelirse de yapacağız. Yaptığımız ve yapacağımız projeler ile Sandıklı kabuğundan sıyrılıp şimdiye kadar gelmesi gereken yere mutlaka gelecektir. Bizlerin bu anlamda hep yanında duran ve en önemli desteği veren hemşehrilerimize de teşekkür ediyorum. "dedi.

Fatih Mahallesinde bulunan vatandaşlarımız; kış aylarının gelmesi ile öğrencilerimiz okula gitmek için sabah erken bir saatte evden çıkıp, akşam eve geç geliyorlardı, yağmurda, çamurda, kar yağdığı zaman ve özellikle havaların erken kararması ile çocuklarımız eve dönünceye kadar endişe ediyorduk. İnşallah bu okulun yapılması ile çocuklarımız kendi mahallemizde okuyacaklar. Fatih Mahallesine desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Belediye Başkanımız Mustafa ÇÖL'e sonsuz teşekkür ediyoruz dediler.

Editör: Haber Merkezi