Başkan Çöl, “Seçimde kazanan Sandıklı esnafıdır.”

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, geçen hafta sonu yapılan esnaf Odası seçimi ile ilgili yaptığı açıklamada. “Seçimin kazanan veya kaybedeni yoktur. Burada kazanan Sandıklı esnaflarıdır”dedi.

Başkan Çöl; seçimin Cumartesi akşamı sonuçlandığını, demokratik yarışın akabinde çıkan iradeye saygı duyulmasını ve kırgınlıklara yol açacak söylemlerden kaçınılması gerektiğini önemle vurguladı.

Başkan Çöl, açıklamasının devamında; “Seçilenler ve seçimi kaybedenler Sandıklımızın güzide esnaflarıdır. Karşılıklı saygı ve sevginin, bereketli, bol kazançlı ve hayırlı günlere vesile olacağına inanıyorum. Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçimlerini kazanan eski meclis üyemiz Ahmet Öztop ve oluşturduğu yönetimini tebrik ediyorum. Esnaflarımıza hizmet eden ve birçok başarılı hizmete imza atan Hasan Mutlu ve yönetim kurulunda görev yapmış olan esnaflarımızı kutluyorum. Ayrıca Esnafa hizmet için bende varım diyen Veli Öztürk ve listesinde ki esnaflarımızı da ayrıca tebrik ediyorum. Seçimin kazanan veya kaybedeni yoktur. Burada kazanan Sandıklı Esnaflarıdır.

Tüm esnaflarımıza hayırlı ve bol kazançlar diliyorum.”dedi.

Editör: Haber Merkezi