Başkan Çöl sahur’da vatandaşlarımızla buluştu

Sandıklı Belediyesi tarafından beş yıldır Kadir gecesinde düzenli olarak gerçekleştirilen sahur yemeği; Belediye Başkanı Mustafa Çöl, İlçe Kaymakamı Eflatun Can Tortop, İlçe Müftüsü Davut Çalışkan ve çok sayıda vatandaşımızın katılımıyla Ulu Camiinde organize edildi.

Sandıklı Belediyesi tarafından hazırlanan kahvaltılık menüler ve sahur çorbası; Başkan Mustafa Çöl, Kaymakam Eflatun Can Tortop ve Müftü Davut Çalışkan tarafından bizzat hemşerilerimize dağıtıldı.

Ulu Camii etrafına kurulan masalarda yemeklerini yiyerek oruçları için niyetlenen vatandaşlarımız, hep birlikte yapılan duaya el açarak sabahın ilk saatlerinde Kadir Gecesinin rahmetinden nasiplendiler.

Konuyla ilgili olarak sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Başkan Mustafa Çöl; “Sayın Kaymakamımız, İlçe Müftümüz ve kıymetli hemşerilerimiz ile birlikte geleneksel olarak düzenlediğimiz Ulu Camide Kadir Gecesi Sahur Programına katıldık. Muhteşem bir kalabalık ve huzur dolu bir an. Rabbim kabul eylesin inşallah.” İfadelerine yer verdi.

Editör: Haber Merkezi