Başkan Çöl Polis Teşkilatının kuruluş yıldönmümü kutladı

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl Türk Polis Teşkilatının 173. Kuruluş Yıldönümü ve Polis Haftası münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı. Başkan Çöl mesajında şu ifadelere yer verdi.

“Polis teşkilatımız toplumsal barışımızın, huzur ve güvenliğimizin teminatlarındandır. Görevini, zor şartlar altında, gece gündüz demeden büyük fedakarlıklarla, vatan ve millet sevgisiyle, ciddi bir sorumlulukla yerine getirmektedir. Emniyet teşkilatımız ve çalışanları kurulduğu ilk günden bu yana gerekli fedakarlık ve özveriyi göstererek milletimizin huzur, güven ve barış ortamında yaşanması konusunda büyük hassasiyet göstermişlerdir.

Bu duygu ve düşüncelerle aziz vatanımızın her karış toprağında canla başla durmaksızın büyük bir özveri ile çalışan ve bu uğurda hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan, milletimizin huzur ve güvenliğini sağlayan Türk Polis Teşkilatı’nın 173. kuruluş yıldönümünü ve içinde bulunduğumuz Polis Haftası’nı kutluyor, şehit polislerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle yad ediyor, halkımızın huzuru ve güvenliği için gece gündüz demeden çalışan tüm polislerimizi en içten dileklerimle kutluyorum.”

Editör: Haber Merkezi