BAŞKAN ÇÖL,  ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜ KUTLADI

Sandıklı Belediye Başkanımız Mustafa Çöl, 24 Kasım Öğretmenler günü münasebetiyle okullara ziyaretler yaparak burada bulunan öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutladı.
Mustafa Kemal Ortaokulu, Miralay Reşatbey İlkokulu, Mehmet Akif Ersoy İlkokulu, Atatürk İlkokulu, 75. Yıl İlkokulu, Barbaros Ortaokulu, Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Yaşarlar Zekiye Ana Ortaokulunda Öğretmenlerimiz ile bir araya gelen Başkan Mustafa Çöl, kendilerine hediyeler takdim ederek 24 Kasım Öğretmenler günlerini kutladı.
Başkan Mustafa Çöl yapmış olduğu açıklamada; "Bir ülkenin kalkınması ve gelişmişlik düzeyi; bilgili, özgüveni yüksek, milli ve manevi değerlere bağlı bir neslin yetişmesiyle eşgüdümlüdür. Bir ülkenin eğitimdeki başarısı, o ülkenin eriştiği medeniyet seviyesinin göstergesidir. Toplumların kalkınmasında ve gelişmesinde en önemli etken eğitim sistemidir. Öğretmenler de bu sistemin en önemli parçasıdır. Bir toplumun hamurunu yoğuran ve ona şekil veren öğretmenler, toplumların yarınlara güvenle bakabilmeleri, geleceklerini garanti altına alabilmeleri için varlığına ihtiyaç duyulan en önemli kişilerdir.
24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle, Ülkemizin her köşesine ulaşarak fedakârlıkların en büyüğünü gösteren, eğitmeyi ve öğretmeyi bir ideal olarak benimseyip ülkemizi çağdaş medeniyet seviyesine çıkarma gayreti gösteren tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyor, bu vesile ile başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm vefat eden ve şehit olan öğretmenlerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyor, hayatta olan tüm öğretmenlerimize de en içten sevgi ve saygılarımı sunuyorum." ifadelerine yer verdi.
 
 
Editör: Haber Merkezi