Başkan Çöl kahvaltı programına katıldı

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, Yavaşlarlı vatandaşlarımız tarafından Öğretmen evinde düzenlenen kavatlı programına katıldı.

Hemşerimiz Danıştay Daire Başkanı Yılmaz Akçil beyinde teşrif ederek onurlandırdığı kahvaltı programı yoğun bir katılım ile gerçekleştirildi. Başkan Mustafa Çöl ve Yılmaz Akçil beyin birer teşekkür konuşması yaptığı organizasyonda, Yavaşlarlı hemşerilerimizde söz alarak Başkan Mustafa Çöl’ün ilçemize yaptığı hizmetler için teşekkür ettiler ve desteklerini bildirdiler.

Başkan Mustafa Çöl konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Çok kıymetli hemşerimiz Danıştay Daire Başkanımız Sayın Yılmaz Akçil beyin teşrifleri ile Yavaşlarlı hemşehrilerimiz ile kahvaltıda bir araya geldik. Bizlere her zaman destek olan bugün Sandıklımıza teşrif eden Başkanımıza ve değerli hemşerilere can-ı gönülden teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız, sizlerle daha Güçlüyüz.” Dedi.

Kahvaltının akabinde aile fotoğrafının çekildiği organizasyon bir daha ki programda yine hep birlikte buluşmak umuduyla sona erdi.

Editör: Haber Merkezi