Başkan Çöl itfaiye haftasını kutladı

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, İtfaiye haftası münasebetiyle Sandıklı Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü personeli ile kahvaltı organizasyonunda bir araya geldi.

Büyük bir özveriyle gece-gündüz demeden vatandaşlarımızın yardımına koşan İtfaiye personelinin İtfaiye haftasını kutlayan Başkan Mustafa Çöl; "Bilindiği gibi İtfaiye teşkilatımız insanların canının ve malının korunmasında çok önemli bir görevi yerine getirmektedir. Bilgisizlik, ihmal, tedbirsizlik sonucu oluşan yangına karşı insanoğlu tarihin her döneminde çeşitli önlemler almıştır. Günümüzde ise bu önlemlerin en geliştirilmiş hali İtfaiye Teşkilatıdır. Mesai kavramı gözetmeksizin zor ve meşakkatli bir görevi ifa etmektedirler. Tabi gönül ister ki kaza, bela, yangın olmasın ama olduğunda da vatandaşımız bilsin ki bölgenin en kapsamlı itfaiye teşkilatı olan Sandıklı Belediyesi İtfaiyesi elindeki tüm imkanları kullanarak hemşerilerimizin yanında olacaktır.

Amacımız cana ve mala gelecek zararları azaltmak, olmamasını sağlamak için eğitimler ve denetimler yoluyla vatandaşlarımızın, halkımızın, öğrencilerimizin, personelimizin bilinçlenmesi, duyarlı olması en büyük amaçlarımızdan birisidir.

Ben başta, Sandıklı Belediyesi İtfaiyesi personelimiz olmak üzere, tüm itfaiyecilerimize özverili ve cansiperane çalışmalarından dolayı teşekkür ediyor, İtfaiye Haftaları'nı kutluyorum." ifadelerine yer verdi.

Editör: Haber Merkezi