BAŞKAN ÇÖL: “GÜCÜMÜZÜ, DUALARINIZDAN ALIYORUZ”

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa ÇÖL,  geçtiğimiz Cuma günü uğradığı bıçaklı saldırıyla ilgili olarak yaptığı basın açıklamasında: "Biz ilçemize ve halkımıza hizmet etmek amacıyla bu göreve talip olduk. Çıktığımız bu kutlu yolda çeşitli zorluklar olduğunu biliyorduk. Bundan önce de belediye başkanlık makamına yapılan saldırı gibi, bu mukaddes ramazan ayında  cana kast eden bu saldırı da  Allah'ın izniyle bizi durduramayacaktır."
 "Yaptığımız hizmetleri görmezden gelen, ismi ve kimlikleri belli olmayan sosyal medya hesaplarının ardına saklanarak, asılsız ve gerçeğe aykırı beyanat ve düzmece haberler ile kamuoyu yönlendirilmeye çalışanların, Ülkemize ve  Sandıklı'mıza en ufak bir hizmeti dahi yoktur. Menfur saldırıyı kınamak yerine sanki hak aramakmış gibi göstererek saldırıyı ve saldırganı haklı çıkartmaya çalışan bu kişiler karşısında söylenecek tek söz: " bu kutlu hizmet yolunda bizi asla kimse durduramaz." dedi.
Başkan ÇÖL sözlerine şöyle devam etti;
   SİZLERE HİZMET ETMEK,
SİZLERLE BERABER OLMAK,
SİZLERİ YANIMIZDA GÖRMEK,
 
BİZLERE GÜÇ VERİYOR.
Biz gece gündüz demeden, ailemizden fedakarlık ederek, memleketimize hizmet etmeye çalıştıkça  şahsıma ve ekibime karşı propagandalar yapılıyor, derebeylik yapılıyor,  makam odamız basılıyor, canımıza kastediliyor. Canımıza kasteden saldırgan ile herhangi bir husumetim bulunmamaktadır. Söz konusu olay yargıya intikal etmiş olup,  saldırının arkasındaki gerçeklerde gün yüzüne çıkmaya başlamıştır. Bunları önce Allah’a sonra, bu memleketin cumhuru olan sizlerin vicdanına havale ediyorum. Siz her şeyin doğrusunu bilirsiniz. Elhamdülillah. Allah’ tan başka  kimseden ne korkumuz, ne de çekincemiz var. Aldığımız hayır dualar bize yeter. Çok şükür bu dualar sayesinde bu menfur saldırıdan yara almadan kurtulduk. Bizi başkalarıyla karıştırmasınlar. Biz bu göreve, belediyeyi peşkeş çekmek için değil, 34 bin Sandıklı’ lı hemşerimin  emanetine sahip çıkmak için geldik. Bu uğurda kiminle mücadele edilecekse, amme hizmeti  için kimin yada kimlerin nasırına basılacaksa ; bu uğurda her zaman hakkın ve halkın ortak değerleri için bunlarla  yılmadan, çekinmeden başta Allah’ın izni, akabinde  hukukun üstünlüğü ve sizlerin desteğiyle sonuna kadar mücadele edeceğimizden kimsenin endişesi olmasın.  
Tüm gayretimizi yaşanabilir müreffeh bir Sandıklı’yı hemşerilerimiz ile birlikte  inşa etmek için harcayacağız. Bu uğurda yolumuza çıkan  hiçbir engele, engel çıkaran zorba ve derebeylerine prim vermeyeceğiz. Halkımızın emanetine sonuna kadar sahip çıkacağız. Şer odaklarına, çıkar ilişkisi kuranlara, halka hizmet yeri olan belediyenin malına el uzatanlara fırsat vermeyeceğiz. Şirin görünmeyeceğiz, memleketimizin daha da gelişmesi için mücadeleye devam edeceğiz...   
 
Bu süreçte:  
Başta Sayın Başbakanımız  Binali YILDIRIM ile Orman ve Su işleri Bakanımız Prof. Dr. Veysel EROĞLU olmak üzere, gerek bizleri arayarak, gerek ziyaretimize gelerek destek veren diğer Bakanlarımıza, Ak parti Genel Başkan Yardımcılarına Milletvekilerimize, İl Emniyet Müdürümüze, Kaymakamımıza, İlçe Emniyet Müdürü ve teşkilatına, Akparti İl ve İlçe Başkanlarımıza, Afyonkarahisar Belediye Başkanımıza, çevre il ve ilçe belediye başkanlarına, belediye meclis üyelerine, bürokratlara, Sandıklı MHP İlçe Eski Başkanı ve Ülkü Ocakları Başkanı olmak üzere ilçemiz sivil toplum kuruluşlarına, esnafımıza ve bizim her daim yanımızda olan tüm halkımıza şükranlarımı  sunuyorum."   dedi. 
Belediye Başkanı Mustafa Çöl, Ramazan ayının İslam alemine ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini dileyerek, "Ramazan ayı birliğin, muhabbetin, şefkatin, yardımlaşmanın ve rızkın bol olduğu değerli bir aydır. Bereketin eksik olmadığı, birliğin, dayanışmanın, hoşgörünün arttığı bir Ramazanı daha birlikte karşılamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Çeşitli mahalle iftarlarıyla sizlerle birlikte oluyoruz. Çocuklarımıza eski Ramazanı nasıl olduğunu büyük bir sofra etrafında nasıl birlikte oruç açıldığını  tekrar yaşatmaya çalışıyoruz. Mübarek Ramazan ayının ülkemizde, şehrimizde ve tüm İslam aleminde oluşturduğu birleştirici gücün, dünyaya hakim olması, en büyük arzumuzdur" diye konuştu. 
 
 Mustafa ÇÖL
Sandıklı Belediye Başkanı                                                                                                      
 

 
Editör: Haber Merkezi