Başkan Çöl genişletilmiş kadın kolları toplantısına katıldı

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, Sandıklı Ak Parti İlçe Kadın Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen kahvaltı etkinliğine katıldı, kadınlarımızın sorunlarını dinleyip, çözüm önerileri hakkında karşılıklı fikir alış verişinde bulundular.

Sandıklı Belediyesi Kent Park Sosyal Tesislerinde düzenlenen etkinlikte yapılan çalışmalar hakkında kısa kısa bilgiler veren Başkan Mustafa Çöl, Sandıklı Belediyesi olarak bundan sonraki dönemlerde yapılacak olan proje ve yatırımlar hakkında toplantıya katılan kadınlarımıza açıklamalarda bulundular.

Yapılan açıklama ve sunumların ardından soru cevap bölümüne geçilerek soru sormak isteyen bütün kadınlarımız Başkan Mustafa Çöl'e sorularını yönelttiler. Başkan Mustafa Çöl kendisine yönetilen sorulara içtenlikle cevap vererek gerekli bilgilendirmelerde bulundular. Burada gelen istekleri de değerlendiren Başkan Çöl istekleri not aldırarak gerekli birimlere yapılması hakkında talimat vererek, Kadın Kolları Başkanı Hacer Demirtaş'a, gece-gündüz demeden canla başla çalışan teşkilatına teşekkür etti.

Toplantı sonunda çekilen hatıra fotoğrafı ile sona eren etkinlikten ziyadesi ile memnun olduklarını belirten kadınlarımız, Sandıklı Ak Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Hacer Demirtaş'a ve programa katılarak kendilerini yalnız bırakmayan sadece burada değil her zaman kendilerinin isteklerini dinleyerek çözüm yolları arayan Belediye Başkanı Mustafa Çöl'e teşekkürlerini ilettiler.

Editör: Haber Merkezi