BAŞKAN ÇÖL ENGELLİ VATANDAŞLARIMIZI SEVİNDİRMEYE DEVAM EDİYOR

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa ÇÖL Engelli Vatandaşlarımıza söz verdiği 2. Etap Engelli araçlarını, ihtiyaç sahibi engelli vatandaşlarımıza Sandıklı Belediyesi önünde gerçekleştirilen törenle teslim etti.

Bilindiği gibi 1.Etap Engelli araçlarımız Ramazan Bayramı öncesi ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza teslim edilmiş, engelli vatandaşlarımıza Ramazan Bayramı arifesinde erken bir Bayram hediyesi olmuştu.

Başkan Mustafa ÇÖL 2. Etap Engelli araç tesliminde yaptığı açılamada; “Engelli vatandaşlarımızın engellerini Sandıklı Belediyesi olarak kaldırmaya devam ediyoruz. Sandıklıda engelli vatandaşlarımıza yönelik çalışmalarımız devam edecektir. Çünkü engelli kardeşlerimizin bizlere, siz vatandaşlarımıza ve şehrimize ‘Allah razı olsun’ demeleri her şeye bedel. Bu bakımdan engellilerimizin önemsenmesi gerektiğini düşünüyorum. Bu tür hizmetlerin engellilerimizin hakkı olduğunu da bilmemiz gerekir. Bu hizmetler engellilerimize yapılan bir iltifat değil, bizlerin görevidir. Engelli kardeşlerimize akülü araçların hayırlı olmasını, kazasız belasız, sağlıklı sıhhatli bir şekilde sandalyelerini kullanmalarını Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyorum.” dedi.

Engelli araçlarının dağıtım töreni Başkan Mustafa ÇÖL ve engelli vatandaşlarımız ile çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

Editör: Haber Merkezi