Başkan Çöl, Dünya Sağlık Günü’nde Sağlık Çalışanlarıyla bir araya geldi

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, ilçede görev yapan sağlık çalışanlarıyla Dünya Sağlık Günü münasebetiyle Sandıklı Thermal Park Otel’de düzenlenen yemek organizasyonunda bir araya geldi.

Sağlık çalışanlarımız ile yemek organizasyonumuza; Sandıklı Kaymakamı Köksal Şakalar, İl Sağlık Müdürü Serhat Korkmaz, Sandıklı Devlet Hastanesi Başhekimi Hazım Bozca, Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Mahmut Saylık, Akharım Belediye Başkanı Eşref Ünsal, İl Genel Meclis üyelerimiz, Belediye Meclis Üyelerimiz, sağlık çalışanlarımız ve eşleri katıldı.

Gece Sandıklı Belediye Başkanımız Mustafa Çöl’ün programımıza katılan sağlık çalışanlarının masaların tek tek dolaşarak selamlama ve hoşgeldiniz dilekleri ile başladı. Hep birlikte yenen akşam yemeğinin akabinde İlçe Kaymakamımız Köksal Şakalar, İl Sağlık Müdürümüz Serhat Korkmaz ve Belediye Başkanımız Mustafa Çöl’ün konuşmaları ve plaket töreni ile pasta kesimi devam etti.

Başkan Mustafa Çöl burada yapmış olduğu konuşmada; “Dünya Sağlık günü dolayısı ile bir arada olduk. Sağlık camiamız ile birlikte olmak ayrı bir mutluluktu. Kalkınmış ve gelişmiş bir millet olmanın yolunun toplumun sağlıklı bireylerden oluşmasını sağlamakla mümkündür. Dünya Sağlık Haftası’nda bütün vatandaşlarımıza, sevdikleriyle birlikte sağlıklı bir yaşam diliyor, vatandaşlarımızın ve sağlık sektöründe görev yapan tüm çalışanların Sağlık Haftası’nı kutluyorum.” İfadeleri yer verdi.

Sağlık Çalışanlarımız ise; Sağlık Haftasında böyle güzel bir organizasyon düzenleyerek kendilerini unutmayan ve vermiş oldukları hediyeler ile Sağlık Haftalarını kutlayan Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl’e teşekkür ettiklerinin altını çizerek, duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Editör: Haber Merkezi