BAŞKAN ÇÖL, BAŞARILI TEMİZLİK İŞÇİSİNİ ÖDÜLLENDİRDİ
Sandıklı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünde çalışan şirket personeli Ferrah Akgül’e disiplinli ve başarılı çalışmalarından dolayı Belediye Başkanı Mustafa Çöl tarafından çeyrek altınla ödüllendirildi.  
 Sandıklı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde görevlendirilen temizlik işleri personelleri arasında çalışmalarında özverili ve çalışkan olarak belirlenen Ferrah Akgül isimli temizlik işçisine yapmış olduğu üstün ve başarılı hizmetlerinden dolayı Başkan Çöl tarafından çeyrek altınla ödüllendirilerek ayın elemanı seçildi.
Görevlerinde gösterdikleri üstün ve başarılı hizmetleri ile ödül almaya layık görülen Ferrah Akgül’ü tebrik eden Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, “Temiz bir Sandıklı için hep birlikte el ele verip çalışmalıyız. İşinizin ne kadar zahmetli bir iş olduğunu çok iyi biliyorum. Bu başarının devam etmesi konusunda herkes üzerine düşen görevi yerine getirmelidir. Mesai içersinde gösterdikleri performans sayesinde işlerinde başarılı oldukları tespit edilen bu arkadaşlarımız çalışma bölgelerindeki vatandaştan da çok olumlu tepkiler almıştır. Kendilerini kutluyorum ve başarılı çalışmalarının devamını diliyorum.  Ve görevi esnasında özveriyle çalışan ve disiplinli iş anlayışı ile arkadaşlarına örnek teşkil eden, başarılı işçilerimizi her zaman ödüllendireceğiz” dedi.
Editör: Haber Merkezi