Başkan Çöl Akdeniz Belediyeler Birliği Toplantısına katıldı

Başkan Mustafa Çöl, Sandıklı Belediyesi’ninde üyesi bulunduğu Akdeniz Belediyeler Birliği’nin, Isparta Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleştirdiği yeni dönem çalışmalarına katıldılar.

Yeni dönem çalışmaları için düzenlenen Isparta Bölge toplantısında, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in misafiri olan Akdeniz Belediyeler Birliği burada il, ilçe, belde ve belediye başkanlarımızla çalışma hedefleri hakkında istişarelerde bulundular. Birliğin yeni dönem çalışmalarının ele alındığı toplantılarda, karşılıklı fikir alış verişinde bulundular.

Yapılan yeni dönem toplantılarının akabinde Akdeniz Belediyeler Birliği ve Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü Başkanlığında; Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Burdur Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör, Burdur Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birlik Başkanı Metin Sipahi, Burdur Esnaf ve Kredi Kooperatifi 6. Bölge Birlik Başkanı Ahmet Türel’i ziyaret ederek verimli görüşmeler gerçekleştirdiler.

Sandıklı ilçemizin adını katıldığı her platformda başarı ile duyuran Belediye Başkanımız ve aynı zamanda Akdeniz Belediyeler birliği meclis üyesi Başkan Mustafa Çöl konu ile ilgili olarak yapmış olduğu açıklamada; “Akdeniz Belediyeler Birliği Başkanımız ve meclis olarak Isparta, Burdur ve Bucak Belediyelerimizi ziyaret edip, hayırlı olsun dedik. Başkanlarımıza başarılar diliyorum.” İfadelerine yer verdi.

Editör: Haber Merkezi