Bakan Eroğlu,”Sandıklı’ya Bölge Hastanesi kuracağız.”

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof.Dr.Veysel Eroğlu, Sandıklı ilçesini ziyareti esnasında yaptığı açıklamada, “Sandıklı’ya Bölge Hastanesi kuracağız. 2019 yılında temelini atacağız.” Dedi.

Belediye Başkanı Mustafa Çöl’ün çalışmalarından ve başarısından çok büyük memnuniyet duyduklarını ifade eden Bakan Eroğlu, “Başkanımızın getirdiği her projeyi destekliyor ve gerekeni yapıyoruz. Çalışmaları ile yüzümüzü güldüren Başkan Çöl’ü, huzurlarınızda kutluyor, başarılarının devamını diliyorum.” Dedi ve Başkan Çöl’ün elini tutarak kaldırdı.

Programa katılan bir vatandaşın “Hastanede MR cihazımız yok” demesi üzerine Sağlık Bakanını telefonla arayan Bakan Eroğlu, “Ben Sandıklı milletvekiliyim. MR cihazımızı ne zaman göndereceksiniz?”sorusu üzerine “programımızda var, buyıl içersinde mutlaka Sandıklı’ya MR cihazını hizmete sokacağız.” cevabını vatandaşlara iletti.

Kurulacak Bölge Hastanesinin 2019 programına alındığını ifade eden Bakan Eroğlu, komşu ilçelere de hizmet verebilecek kapasitedeki hastanede, son teknoloji ürünü tıbbi cihazlarla donatılacağını belirtti.

Editör: Haber Merkezi