ANDIMIZIN KALDIRILMASINA TEPKİ BÜYÜYOR
Sandıklı Türk Eğitim-Sen İlçe Başkanlığı tarafından Andımız'ın kaldırılmasından dolayı belediye meydanında eylem yapılıp basın açıklaması yapıldı.
Basın Açıklamasına Milliyetçi Hareket Partisi Sandıklı Temsilciliği, Sandıklı Ticaret Odası Başkanlığı, Sandıklı Ticaret Borsası Başkanlığı, MHP Belediye Meclis Üyeleri ve MHP İl Genel Meclis Üyeleri de destek verdi.
Türk Eğitim-Sen Sandıklı Temsilcisi Kemal Yılmaz yaptığı basın açıklamasında; “Demokrasi ve özgürlükle uzaktan yakından ilgili olmayan 76 Milyon vatandaşımızın ortak ihtiyaçlarını karşılamak yerine terör örgütünün taleplerini hayata geçirmeyi amaçlayan bir paketle karşı karşıyayız. Yıllardır yürütülen kampanyalarla bizleri bir arada tutan tarihi kutsal, milli ve manevi değerlerimizin içi boşaltılmak, inanç değerlerimiz yıpratılmak istenmekte, milletimizin ve devletimizin geleceği üzerinde kirli bir oyun oynanmaktadır. Bu oyunun son sahnesi ise Demokratikleşme paketi adı altında 30 yıl boyuncu ülkemizi kan gölüne çeviren eli kanlı bebek katillerinin ana dilde eğitim talebi şimdilik özel okullarda hayat bulmakta, bölücülerin çok dilli toplum hayali hükümet eliyle gerçekleştirilmektedir. Bununla ana dilde eğitim terör örgütünün müktesebatına geçirilmekte, milletimizin arasındaki iletişim koparılmak istenmektedir.
Alfabemizde olmayan harflerin kullanılmaya başlamasının ve isteyen herkesin her dilde eğitim yapabilmesinin ardından gidilen yol çok dilli, çok milletli, çok başlı bölünmüş bir Türkiye çıkarılmaktadır. 29 harfli alfabemiz bize yetmiyor da Q ve W gibi harfler mi yetecek, 100 yıl sonra gençlerimiz değişti de dilimiz mi büyüdü, yoksa boğazımız mı genişledi de yeni harflere ihtiyaç duydunuz. Bir milletvekili diyor ki; “Bu faşist ANT’la çocuklarımızın her sabah beyni yıkanıyordu deyip memnuniyetini dile getirirken bir başka vekilimiz de birilerini kastederek (bizleri) “Siz andımızı çok seviyorsanız her gün toplanıp okuyun diyor. Evet okuyacağız, söyleyeceğiz Türk yurdunda Türklüğü unutturmayacağız.
 
 
Biz milli ve manevi değerlerimizi esnetip sulandırmayacağız. Sabah kalktığımızda işimize başlarken nasıl besmele ile başlıyorsak her yerde her zaman Türk’üz diyeceğiz. Anayasada ifadesini bulan Türkiye Cumhuriyetine vatandaşlık bağı ile bağlı olan herkes Türk’tür. Türküm demeyi hakaret, Türküm demekten utanan sıkılanlara inat biz Türk’üz diyeceğiz. Ne Mutlu Türküm Diyene” Dedi.Daha sonra basın açıklaması yapan grup ve vatandaşlar hep birlikte andımızı okudu. Andımızın okunmasından sonra basın açıklaması sona erdi.
Editör: Haber Merkezi