Alkollü sürücü kamyona çarptı

Sandıklı ilçesi yakınlarında alkollü sürücü Hüseyin Ö., otomobiliyle önce önünde seyir halinde olan kamyona, ardından bariyerlere ve trafik levhalarına çarptı.

Kaza dün saat 19.00'da Afyonkarahisar- Antalya Karayolunun 70'inci kilometresi Kırkpınar Köyü yakınlarında meydana geldi. Antalya istikametinden Afyonkarahisar istikametine seyir halinde olan Hüseyin Ö. idaresindeki 06 AAD 28 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini yitirmesi sonucu aynı yöne seyir halindeki Ali Yaşar Alptekin'in kullandığı 32 AAF 646 plakalı kamyonun sol köşesine çarptı. Otomobil, ardından yolu ayıran bariyerlere ve trafik levhalarına çarparak durabildi. Otomobilde sıkışarak çeşitli yerlerinden yaralanan Hüseyin Ö. itfaiye ve sağlık ekiplerinin yardımıyla sıkıştığı yerden çıkartılarak hastanede tedaviye alındı. Başından ve çeşitli yerlerinden darbe alan Hüseyin Ö.'nün hastanede yapılan tahlil sonucunda, 3.54 promil alkollü olduğu tespit edildi.

Kaza sonrası trafik levhaları ve bariyerlerde hasar meydana gelirken otomobil çekici yardımıyla otoparka götürüldü. Kamyon sürücüsü Ali Yaşar Alptekin de ifadesine başvurulmak üzere jandarma karakoluna götürüldü

Editör: Haber Merkezi