Akdeniz Belediyeler Birliğinden Sandıklı Belediyesi’ne Ödül

Kısa adı AKBB olan “Akdeniz Belediyeler Birliği” tarafından bu yıl beşincisi düzenlenen Akdeniz Belediyecilik Proje yarışmasında dereceye giren belediyeler ödüllerini aldılar.

Çevre Koruma ve Altyapı Çalışmaları kategorisinde “Jeotermal Suyun Tek Elden Dağıtılması Projesi” kapsamında ödüle layık görülen Sandıklı Belediyesi’nin ödülü, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü tarafından, Belediye Başkanımız Mustafa Çöl’e takdim edildi.

5. Akdeniz Belediyecilik Proje yarışmasında 14 Belediye tarafından 29 proje gönderildiği belirtilirken, 5 kategoride yapılan başvuruların akademisyen, meslek odaları temsilcileri, encümen üyelerinden oluşan heyet tarafından titizlikle incelenerek değerlendirildiği bilgisi paylaşıldı.

Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Başkan Mustafa Çöl; “5. Akdeniz Belediyecilik Proje yarışmasında bu ödüle bizleri layık gören komisyon üyelerine çok teşekkür ediyoruz. “Jeotermal Suyun Tek Elden Dağıtılması Projesi” emek ve çaba sarf ettiğimiz güzide projelerin arasında yer almaktadır. Jeotermal suyun kaybını önlemek, gelecek nesillere bırakabilmek ve suyun devamlılığını sağlamak için yapılan bu proje ile aldığımız bu ödül bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir.

Ben bu bağlamda bu projenin hayat bulmasında yoğun mesai harcayan bütün personellerimize teşekkür ediyor, Akdeniz Belediyeler Birliği’nin üyesi olmaktan dolayı duyduğumuz gururu ve memnuniyeti ifade etmek istiyorum.” Dedi.

Editör: Haber Merkezi