AKDAĞ Tabiat Parkına yoğun ilgi

Sandıklı Belediyesi tarafından işletilen Akdağ Tabiat Parkında vatandaşlarımızın göstermiş olduğu ilgi her geçen gün artarak devam ediyor.

Büyük bir yoğunluğun yaşandığı Akdağ Tabiat Parkımızda vatandaşlarımız Bungalov evlerini kiralamak için bir hafta öncesinden başvurularını yaparak, Akdağ’ın muhteşem manzarasını görmek için adeta yarış içerisindeler.

Özellikle hafta sonları gerek piknikçiler, gerekse günü birlik tatilcilerin uğrak yeri olan Akdağ Tabiat Parkı, vatandaşlarımızın ihtiyaçları doğrultusunda her gün kendisini yenilemeye, değişmeye, vatandaşlarımızı mutlu etmek için gerekli çalışmaları yapmaya devam ediyor.

Son olarak Akdağ Tabiat Parkında vatandaşlarımızın keyifli zamanlar geçirmesi için “Sultan Kayığı” alınmış olup, en kısa sürede hizmete girerek Akdağ’da bulunan gölün muhteşem manzarasını hemşerilerimizin izlemesi sağlanacaktır.

Akdağ’da bulunan evleri kiralamak ve Akdağ ile bilgi almak için Sandıklı Belediyesi Akdağ Tabiat Parkı’nın rezervasyon numarası olan 0 533 371 85 26 numaraları telefonu arayabilir, Whatsapp’dan mesaj yolu ile de ulaşabilirsiniz.

Editör: Haber Merkezi