AHMET ŞAHİN, İSCEHİSAR ADAY ADAYI!
Yaklaşan yerel seçimlerde Belediye Başkan aday adayları tek tek isimlerini açıklarken, İscehisar ilçesinde Ahmet Şahin 26 yıllık Mahalli İdareler Yöneticiliği, Devlet deneyimini ve Belediyecilik tecrübesini ilçesi için kullanmak istediğini belirterek İscehisar’da Belediye Başkan adayı olduğunu açıkladı.
Gazi Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Sevk ve İdarecilik bölümü mezunu olan Ahmet Şahin, şimdiye kadar gerek devlet kurumlarında gerekse Belediyelerde aldığı görevleri başarıyla yerine getirdi. Bugüne kadar Mahalli İdareler Yönetiminde edindiği 26 yıllık birikimi ilçesi için harcayacağını belirten Ahmet Şahin; “İscehisar Afyonkarahisar’ın en önemli ilçelerinden birisi ama hak ettiği yerde değil. Projelerimizle, yöneticilik tecrübemizle İscehisar’ı hak ettiği konuma taşımayı hedefliyorum.”
AHMET ŞAHİN; “İSCEHİSAR’IN HÜKÜMDARI DEĞİL, HİZMETKARI OLACAĞIM”
“Allah’ın izniyle İscehisar’ın çehresi, ekonomisi her şeyi değişecek. İscehisar’da tek değişmeyen biz olacağız. İscehisar halkı her şeyin en iyisine layık. Bende halkımızdan aldığım destekle memleketime olan vefa borcumu ödemek için, gelişmiş, yaşanabilir bir İscehisar için Belediye Başkanlığı’na her halükarda adayım. İscehisar’ın makus talihinin pasını halkımızla birlikte sileceğiz. Çatışmaya değil, çalışmaya geliyoruz. İscehisar’ın hükümdarı değil, hizmetkarı olacağız. Cenab-ı Allah çıktığımız bu yolda yar ve yardımcımız olsun.”dedi.
AHMET ŞAHİN KİMDİR?
Ahmet Şahin, 1963 yılında İscehisar ilçesinde doğdu. İlk öğrenimini İscehisar İlkokulunda bitiren Şahin, 1974 Yılında Girdiği Devlet Parasız Yatılı Okulu sınavlarını kazanarak Denizli Cumhuriyet Lisesinde Yatılı Öğrenci olarak başladığı lise eğitimini Afyon Cumhuriyet Lisesinde tamamlamıştır.
Gazi Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Sevk ve İdarecilik bölümünü kazanarak yüksek öğrenimini başarı ile tamamlamıştır. Eğitimi sonrası Vatani görevini Yedek Subay olarak 241. Piyade Alayında Lüleburgaz’da yerine getirmiştir.
1989 Yılında İscehisar Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğü sınavını kazanarak İscehisar Belediyesinde Yazı İşleri Müdürlüğü görevine atanan Ahmet Şahin, 3 yıl bu görevi yürüttükten sonra Yeterlik Sınavı ile İl Mahalli İdareler Kontrolörü olarak 1992 yılında Afyonkarahisar Valiliği emrine atanmıştır.
Afyon Valiliğinde Mahalli İdareler Kontrolörü olarak 18 yıl görev yaptıktan sonra İscehisar Belediyesine Başkan Yardımcısı olarak atanmış,1 Yıl Belediye Başkan Yardımcılığı yaptıktan sonra, 2010 yılında Afyonkarahisar’ın en büyük ilçesi olan Sandıklı Belediyesinde Belediye Başkan Yardımcılığı görevine atanmıştır.
Ahmet Şahin, İscehisar Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifinin kurulmasında ve Denetim Kurulunda, İscehisar Spor Kulübünde Yönetim Kurulu üyeliği ve Genel Kaptanlık görevinde bulunmuştur. Afyon Amatör Spor Kulüpleri Federasyonunda Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapan Şahin, aynı yıllarda Hakem Kurulu Üyeliği, Yörük Türkmen Derneklerinde ve İşsizler Derneğinde görev almıştır.
Evli dört çocuk babası olan Ahmet Şahin, Fransızca bilmektedir
Editör: Haber Merkezi