AFYONKARAHİSAR TANITIM GÜNLERİNDE SANDIKLI RÜZGARI

94. yılını kutlamakta olduğumuz Zafer haftası etkinlikleri kapsamında Afyonkarahisar’ın tarihi, kültürel ve doğal güzelliklerinin yanında yöresel ürünlerinde yer aldığı Afyonkarahisar tanıtım günleri, Vali Aziz Yıldırım ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla Afyonkarahisar Akarçay’ da açıldı.
Açılış programının ardından stantları gezen Afyonkarahisar valimiz ve protokol üyeleri el emeği ürünler, yöresel gıda ürünleri, yöresel kıyafetler ve sanatsal ürünleri incelediler. Sandıklı Belediyemizin de standını yakından inceleyen Afyonkarahisar Valimiz Aziz Yıldırım ve protokol üyeleri sergilenen, kar şerbeti, leblebi, domates, patates, çamur, alem, bakırcılık, hüdai kaplıcaları hakkında Sandıklı Belediyesi yetkililerinden bilgi aldı.
Vali Aziz Yıldırım özellikle leblebi ve kar şerbeti ikramından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Sandıklı Hüdai Kaplıcaları içerisinde uygulanan çamur ile ilgilide bilgiler alan Valimiz Belediye personelimize teşekkür ederek standımızdan ayrıldı.
Belediye Başkanı Mustafa Çöl’ ün direktifleri doğrultusunda açmış olduğumuz standımız Afyonkarahisardaki vatandaşlarımız  ve diğer ilçe belediyelerimizin yoğun ilgisi ile karşılandı. Sandıklı Hüdai Kaplıcası, çamur ve su banyoları, leblebi, kar şerbeti ikramımız, bakırcılık ve kitap tanıtımlarımız ile standımız ilgi odağı olmayı başardı. 
 
Editör: Haber Merkezi