Afyonkarahisar El Sanatları Festivali başladı

Afyonkarahisar Valiliği, İl Kültür Turizm Müdürlüğü tarafından 10-13 Ekim tarihleri arasında düzenlenen, "1. Altıneller Geleneksel El Sanatları Festivali" Afyonkarahisar Zafer Meydanında açıldı. Festivalde bulunan Sandıklı Belediyesi standımız, Belediye Başkanımız Mustafa Çöl'ün teşrifleriyle vatandaşlarımız tarafından yoğun bir şekilde ziyaret edildi.

Sandıklı İlçemizin tanıtıldığı standımızda, Sandıklı Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğümüzde kendilerinin yaptıkları el emeği göz nuru ürünleri de sergileme fırsatı buldular.

Afyonkarahisar Valimiz Sayın Mustafa Tutulmaz'ın ziyaret ettiği standımızla ilgili olarak, Sandıklı Belediyemiz bünyesinde bulunan SANJET A.Ş tarafından üretilen kuru meyve ve ilçemizin adından sıkça söz ettiren leblebisi hakkında övgü dolu sözlerle bahsetti. İlçemizin tarihi dokusunun tanıtıldığı standımızda, Belediyemiz tarafından basılan kitaplar, kaplıcamız hakkında bilgiler ve broşürlerle kapsamlı bir bilgilendirme yapılıyor.

İlçe Belediye Başkanlarımız, Afyonkarahisarın güzide basın mensupları, İlimizin tanınmış şahsiyetleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, Afyonkarahisarlı ve Sandıklı'lı vatandaşlarımız tarafından yoğun bir şekilde ziyaret edilen standımız Pazar gününe kadar Afyon Zafer Meydanında açık olacaktır. Tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz.

Editör: Haber Merkezi