Afyonkarahisar Basın Yayın Derneği Sandıklı’da

Afyonkarahisar Basın Yayın Derneği (ABYD) tarafından Sandıklı Thermal Park Otel’de organize edilen,

“İlçelerimizi Dinliyoruz” etkinliği, Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek, Belediye Başkanı Mustafa Çöl, Kaymakam Eflatun Can Tortop, ATSO Yönetim Kurulu Başkanı ve ABYD Yönetim Kurulu Üyesi Hüsnü Serteser, ABYD Onursal Başkanı H. Hakkı Özsoy, Dernek Yönetim Kurulu Başkanı Sezer Küçükkurt, Dernek Yönetim Kurulu Üyeleri Faruk Kılınç, İsmail Akar, M. Emin Birliktir, Mehmet Emin Güzbey, Ömer Elçi ile Dernek Denetim Kurulu Üyesi ve ATSO Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Muammer Türker’in yanı sıra oda temsilcileri, sivil toplum kuruluşları ile basınımızın güzide temsilcilerinin katılımıyla gerçekleşti.

Basın Yayın Derneği Başkanı Sezer Küçükkurt, Dernek sözcüsü ve moderatör İsmail Akar’ın sunumuyla gerçekleştirilen toplantıda; ilçelerimizde yapılacak olan toplantıların ilkinin en büyük ilçe olması sebebiyle Sandıklı ilçemizde başladığı, basın yayın görevlilerimizin yaşadığı sorunların çözülmesi, habere ulaşımdaki yaşanan zorluklar ve ilçemizdeki oda başkanlarının dilek ve temennileri dinlendi.

Yıllarını basın servisine veren duayen gazetecilerin söz aldığı toplantıların ilkinde, Sandıklı ilçesinde olmaktan dolayı duyulan memnuniyet dile getirilirken, Afyonkarahisar Valimiz Sayın Gökmen Çiçek’in himayelerinde olmak ve göreve başladığı günden itibaren Afyonkarahisar için yoğun mesai harcamalarından dolayı kendilerine teşekkür edildi.

Başkan Mustafa Çöl’ün ev sahipliğinde, Sandıklı Thermal Park Otel’de gerçekleştirilen ilk organizasyon, hep birlikte çektirilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

Editör: Haber Merkezi